Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SonixMt2 [DEDYK] [PL]

Jarexs™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeś się napracował...

To są pliki cavalosa prawda?( Mówie w pewnym sensie, byc może coś tam przerobili :P)

Nic nie opisane, systemy ulepszeń, nowe itemy etc.

Na serwer nie wbije.. :)

Cała topka 250lvl, bo jeżeli to jest ten sam exp jak na cavalos, to co wy sie dziwicie ? Pierścien expa i 1-2dni ma się 250lvl...

Opublikowano

Wiem, że cała topka 250lvl , ale po za tym serwer spoko. Sam gram od miesiąca, a, że była kupa 250lvl'i to mnie to nie obchodziło , bo najważniejsze dla mnie były wrażenia oraz nastrój jaki tam panuje. Wszystko jest naprawde tam okej, a to, że serw już długo stoi i osób jest coraz więcej to jest wielki +, czyli do serwera coś przyciąga ludzi. Naprawde dajcie mu szanse, to jest porządny serwer. Znam kilka serwerów, które tak długo chodzą jak ten i tylko ten jest porządny oraz dalej jest dużo graczy. Więc moja propozycja jest taka by mu dać szanse.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

291 osób 250 lvl.. No to ładnie.. Ile serwer stoi?

Serw jest łatwy, mój brat tam gra i kolega to teleportuje na mapy na które nie może wchodzić bo ma za mały lv i tak sie wbija 250lvl w ciągu 3/4 dni ;]

teoden.png

Opublikowano

Sluchaj nie rób tematu jak serwer stoi już od xx czasu bez przesady.Nie zagram

922631407524767580852.png

50/100/150/200/250/300/350/400

Opublikowano

Ma prawo do zakładania tematu.

Ale żeby on chociaż jakoś wyglądał >.<

Taka prezentacja, to na bank wyląduje w koszu ;d

Co do serwera to średni. Fajnie byłoby, gdyby zrobili restart ^_^ Bo gra się nawet przyjemnie, ale topka ...

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Pre

Ma prawo do zakładania tematu.

Ale żeby on chociaż jakoś wyglądał >.<

Taka prezentacja, to na bank wyląduje w koszu ;d

Co do serwera to średni. Fajnie byłoby, gdyby zrobili restart ^_^ Bo gra się nawet przyjemnie, ale topka ...

Ona nawet dobrze wyglądała, lecz musiałem ją usunąć, ponieważ postanowiono zrobić jeszcze lepszą prezentacje. Więc prosze już nie mówic o tym jak wygląda prezka.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Wbije na serwer widzę że topka już all zajęta ale co mi zależy pograć na nim :D

Pogram dam edit ..

.

gcyg2.png.

Opublikowano

Tsaa już raz był ten serwer... Wbiłem max level byłem 1 w Topce Administracja zarobiła na IS i zamkneli serwer..

"Człowiek jest Twórcą samego Siebie"

Opublikowano

Tsaa już raz był ten serwer... Wbiłem max level byłem 1 w Topce Administracja zarobiła na IS i zamkneli serwer..

To muszę ci pogratulować, bo pod każdą prezentacją ten sam hejt: "Byłem 1 w topce i zamknęli serwer, bo już sobie zarobili" :D

Panie i panowie, mamy tutaj topowego gracza, użytkownik "MrKCM" był na KAŻDYM serwerze w topce i KAŻDY serwer zamknęli z tego samego powodu ;O

2w4gxes.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...